Adevărul despre maia

Autor

Kalman Horvath

Brutarul artizan

CATEGORIi

Alegerea autorului

Putem să îi spunem maia, sourdough, maia mamă, surdeg, starter, leaven, aluat acru, ”morjocă” etc. dar indiferent cu o numim și din ce țară o avem, în ce țară am invătat metoda, important este să ai o maia puternică, cu aer ăn ea să aibe puterevde creștere …. Să fie vioaie : )

Menține-ți maiaua vie!

TREBUIE SĂ RECUNOAȘTEM, NU ȘTIM EXACT ÎN ROMÂNIA CE ÎNSEAMNĂ CU ADEVĂRAT DOSPIREA ADEVĂRATĂ CU MAIA, CARE ÎNSEAMNĂ O FERMENTARE NATURALĂ FĂRĂ FOLOSIREA INVENȚIEI MIRACULOASE AL DROJDIEI DE BERE.

SUNT PUȚINE PERSOANE ÎN ȚARĂ CARE ÎNȚELEG FENOMENUL, METODA STRĂVECHE, CEEA CE ÎN STĂINĂTATE S-A ÎNVĂȚAT CORECT. Sourdough nu este acea ”acreală” pornită cu drojdie, ci poate fi aurul primit din generație în generație, de la mama soacră la noră samd.

Maiaua NU E O AROMĂ,

Ea este o METODĂ

SHARE