Proiect deschidere brutărie

Autor

Kalman Horvath

Brutarul artizan

CATEGORIi

Alegerea autorului

Trăim vremuri foarte intense, rapide, totul parcă trebuie să decurgă mai
repede și nu știm unde să apelăm.

Nu e chiar ușor atunci când te întâlnești pentru prima oară cu acest domeniu frumos, dar complicat.

Utilaje cu denumiri înteresante, malaxoare, divizoare, tipuri de făinuri, cuptoare ce sunt de mai multe feluri ? Chiar nu e cum ai crezut, pui făină, apă și sare cum zic mulți ?!

Sigur youtube și google e la îndemână și aproape pe gratis ai tot. Nepriceput o iei pas cu pas și studiez bloguri, forumuri cu păreri împârțite. Când te saturi te gândești ți ai încredere că poți fi ajutat.

Aici e loc și pentru o reclamă

Le-am structurat într-un pachet drăguț ce conține aproape tot ce trebuie să știi:

Introducere:

Acest pachet servește la realizarea unui proiect pentru înființarea unei producții din domeniul panificației artizanale – proiect utilat optim în funcție de activitatea dorită, produsele finite dar mai ales de buget.

SUPRAFAȚĂ: aprox 50 – 150 mp

Toate se corelează după capacitatea medie sau maximă stabilită pe planul de 2-5 ani

Utilaje și echipamente în funcție de categorie

Alegerea utilajelor în funcție de activitatea Dvs.

Furnizori de utilaje și accesorii

Mărci consacrate și recomandate

Studiu de caz – Brutărie mică utilată – tabel

Schițe și planuri de producție

Schema cu poziționare concretă – exemplu cu pozele utilajelor puse în fluxul tehnologic optim

Poze inspiraționale de magazine de prezentare moderne – My bakery shop

Capitolul – Afacerea după profitabilitate

https://studiobakery.ro/produs/pachetul-1-paine-cu-maia-activa/
SHARE