Trăim vremuri foarte intense, rapide, totul parcă trebuie să decurgă mai
repede și nu știm unde să apelăm.
Nu e chiar ușor atunci când te întâlnești pentru prima oară cu acest domeniu frumos, dar complicat.
Utilaje cu denumiri înteresante, malaxoare, divizoare, tipuri de făinuri, cuptoare ce sunt de mai multe feluri ? Chiar nu e cum ai crezut, pui făină, apă și sare cum zic mulți ?!
Sigur youtube și google e la îndemână și aproape pe gratis ai tot. Nepriceput o iei pas cu pas și studiez bloguri, forumuri cu păreri împârțite. Când te saturi te gândești ți ai încredere că poți fi ajutat.
Aici e loc și pentru o reclamă
Le-am structurat într-un pachet drăguț ce conține aproape tot ce trebuie să știi:
Introducere:
Acest pachet servește la realizarea unui proiect pentru înființarea unei producții din domeniul panificației artizanale – proiect utilat optim în funcție de activitatea dorită, produsele finite dar mai ales de buget.
SUPRAFAȚĂ: aprox 50 – 150 mp
Toate se corelează după capacitatea medie sau maximă stabilită pe planul de 2-5 ani
Utilaje și echipamente în funcție de categorie
Alegerea utilajelor în funcție de activitatea Dvs.
Furnizori de utilaje și accesorii
Mărci consacrate și recomandate
Studiu de caz – Brutărie mică utilată – tabel
Schițe și planuri de producție
Schema cu poziționare concretă – exemplu cu pozele utilajelor puse în fluxul tehnologic optim
Poze inspiraționale de magazine de prezentare moderne – My bakery shop
Capitolul – Afacerea după profitabilitate
https://studiobakery.ro/produs/pachetul-1-paine-cu-maia-activa/